Wednesday, April 6, 2011

sepetang bersama khadijah

assalamualaikum.... ^_________________^

senyum selebarnya okey..^^

pertama skali, laili nak bagitau yang 2-3 hari ni laili tak dapat nak update blog atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. tersangat bizi melayan kerenah khadijah yang tak berapa sihat ni.. tersangatlah manja minta perhatian umminya ni okeh.. so,layankan je lah.. :)

dan di sini,laili nak share momen-momen sebelum khadijah demam.. tersangatlah aktif. ada aje yang dibuatnya..

jom,jenjalan naik vroommmm...vrooommm....
^^

tapi alhamdulillah,khadijah ni ada semangat yang kuat. walaupun tak sihat,dia tetap lawan sakitnya tu dan bergerak aktif. kelmarin pergi klinik,doktor kata demam biasa tp sebab suhu badannya tak menentu..umminya ni haruslah pantau dari masa ke semasa. 

selera makan pun dah ok sikit sebab ulser di hujung kerongkong khadijah dah sembuh..syukur,alhamdulillah..

rasa lega dan gembira sangat tengok khadijah sihat.. :)

dak tecik tido setelah kepenatan bermain..
^^


petang tadi pun siap meronda naik basikal dengan pak su keliling kampung dan ronda naik kereta dengan tok wan beli minyak bot..

dan sekarang,kami sama-sama menghitung hari,detik demi detik kepulangan insan tercinta dan tersayang kami..abah khadijah,chenta hati ummi..


2 months to go.. ^^

------------------------------cinta hingga syurga------------------------------

11 comments:

manueng said...

hehe...bagus la dah sihat...bleh teman umi dia;)

siti norlaili yusof said...

manueng : syukur,alhamdulillah.. lega hati ummi bila tgk ank chat.. pasni blhlah main lompat2 lagi..hihi.. :)

Lia said...

sekarang mmg musim demam kan.. Alhamdulillah khadijah dah sihat..

siti norlaili yusof said...

k.lia : betul tu kak,skrg ni musim demam.. syukur sgt khadijah dah chat. tp ttp kena pantau sbb kadang2 badannya panas balik.. :)

Ainul Hayat said...

baguslah khadijah jenis lawan sakit dia. hopefully, lepas ni khadijah sentiasa sihat-sihat selalu

siti norlaili yusof said...

ainul hayat : amin.. harap lepas ni khadijah sntiasa chat sbb abh pun dah nk blik x lama lg..hihi..

thanks ya,erni..:)

alexa yussida said...

get well soon khadijah syg ! kesian ummi takde teman tu..tc juga akk :)

siti norlaili yusof said...

alexa yussida : amin.. thanks alexa.

alexa pun jg diri baik2 k. dah jadi doktor nt blh lah tlg rawat akak n khadijah bila x chat ek..:)

alexa yussida said...

hehe..insyaAllah :)

Liza @ Adzriel AB said...

ummi pun susah nak tidur mlm bila baby tak sihat. samalah kak liza... ada 1 baby je ni. 4 yg lain2 dah besar. cuma kalau ada yg tiba2 cirit atau panas memanglah risau sangat.

siti norlaili yusof said...

k.liza : tu lah kak,bila ank x chat..mmg susah nak tdo mlm. ni badan dia dok panas balik..

bg susu xnk minum,rasanya masa dia tdo nt lah laili bg minum ubat..