Tuesday, April 19, 2011

alahai en.dsl

assalamualaikum.. ^______________^

awal-awal pagi internet dah problem. jenuh menggodek on/off.. on/off.. terus call TM. bila dah check semua pun tak ok,terus buat report. dan operator tu sempat gak lah ajar sambung wayar line kat modem.

urmmm....apa masalahnya lagi ni ye....????????


lepas end off call,laili pun nak cubalah buat macam operator tu pesan. tarik punya tarik.punya tarik..punya tarik...aisey,bape banyak tarik daaa.... tengok-tengok..wayar en.dsl dah putus kena makan dek tikus. hm, patutlah ada kenduri berpesta muda mudi besar-besaran tikus-tikus comel tu malam tadi.. ini rupanya kerja diorang..

ahai...mujur gaklah wayar line tu ada untuk dijadikan alternatif. cuma la ni,fon umah lah tak boleh guna. takpelah,jap lagi nak keluar beli wayar dsl baru...rasa kelakar plak bila mengingatkan aksi si tikus comel tu..hukhuk...*takde makanan lain ke en.tikus cayang oiii...huhuhu..

senyuman si tikus....wuuuuwuuuu...


dan terima kasih sekali lagi pada adik alexa sebab banyak tinggal komen pada entri akak. dalam kesibukan study,tetap gak luang masa singgah sini..

rajin-rajin bermarathon ye,alexa..

pada yang lain pun,laili ucap terima kasih gak...yang tinggal komen..yang tak tinggal komen..semua laili hargai. laili harap anda semua akan sentiasa mengunjungi cinta hingga syurga ni.

sayang kamu semua. dan semoga semuanya sentiasa success k.

p/s : jemput-jemputlah singgah blog adik kita ni ye. sambil bagi sokongan supaya dia gigih meneruskan pelajarannya.. chaiyok..!!!


-----------------------------cinta hingga syurga------------------------

4 comments:

AL-QASSAM said...

Tikus perosak. takpa2 itu pun mahkluk allah. rezeki dia(^-^)

siti norlaili yusof said...

al-qassam : haha..betul tu..tikus pun makhluk Allah gak. harap pasni dah x gigit wayar2 yang ada..huhu..

myza said...

aiseh tikus gigit ke wayar..kena gantung tggi2 wayar tu dia xleh panjat dhh...hehehhe

siti norlaili yusof said...

myza : haha..gitulah citernya.. dan mmg nk kena gantung tinggi2 lah wayar tu plak nt kot..huhu..

sabar je lah kan.. ^^