Friday, July 25, 2014

anak-anak vs puasa

assalamualaikum...^^

selamat berpuasa yer... fuh...rindu giler nak menulis. dah tersangat lama meninggalkan blog kesayangan ni.. huhuhu... dah bersawang-sawang okeh..hukhuk..
sori.... *sambil lap mata dengan tisu..

oklah..since anak dah dua ni.. memang kebizian dan kemalasan tu tahap maksima untuk menulis. padahal.. taip2 je pun..ye dok...hihi.

hari-hari layan kerenah anak2..macam2 ragam ada. yg menangis bergolek2. yang menangis tersedu2 kat depan tv..tapi mata tengok ke tv. citer kartun. menguji kesabaran sungguh.

tapi anak kedua la paling kena sabar. sentiasa nak perhatian. silap sikit jer...
amo kawan ummi esyah...huhu...

boleh plak cakap camgitu yer..haha.. nak gelak pun ada. tapi cover sebab tengah bagi pengajaran.

tapi tulah kan..adat dengan anak kecik ni. jap ketawa..jap nangis meraung2 tergolek2 nak bagi seluas alam ni dengar..wuwuwu..
sabau yo la ummi nye ni.

ooppsss.. 11 pagi.. time untuk siapkan makan tengahri anak kecik dua orang ni. pose yang yok kan..hihi.

selamat menjalani ibadah puasa ye..
sayang semua.




cinta hingga syurga....

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)