Wednesday, March 30, 2011

keterharuan yang terlampau

assalamualaikum.. ^____^

tersenyum sorang diri. baru kini ku tahu,selama ni kawan2 yg bagi komen kena isi word verification.. thanks to adik solo molo sebab sudi terus terang kat akak..

siyes,ummi khadijah ni langsung x tau tentang hal ni.. sori ye kawan2 dan adik2 sekalian..

haish,tetiba je rasa terharu menyelubungi diri mengingatkan pada rakan yang tetap singgah beri komen walaupun agak leceh..heee... *dan patut gaklah x ramai nak tinggalkan komen..hukhuk..

dan 2 org ni antara pengomen setia cinta hingga syurga. thanks k.liza n ieka sbb selalu singgah tinggalkan komen. dan yg lain tu,kalau laili x nyatakan nama...sorilah ye.. apapun,laili akan selalu terjah blog kawan2 semua walaupun rutin harian sejak bergelar isteri dan ummi khadijah ni teramatlah padat.. :)

dan harapnya kawan2 semua tetap setia beri sokongan ye..

---------------------------cinta hingga syurga----------------------

10 comments:

Kak Sam said...

Assalamualaikum...
Tak pelan2 kita belajar ue dik.

siti norlaili yusof said...

kak sam : w'salam..
terima kasih kak,sama2 kita belajar n share ilmu ye.. :)

Dalila said...

hehe..td eila pun kna tegur pasal word verification gak..hehe..came lah kte;)

miss flora said...

blog lawaa..
i follow da..
moh wat lawatan kt cni

http://day-an-i.blogspot.com

dwaty said...

dah follow kamu...

thanx for the komen...

siti norlaili yusof said...

dalila : ye lah,saya pun x tau rupanya selama ni yg nk tinggal komen kat cni kena isi benda alaha tu.. cian kat diorg..heee..

siti norlaili yusof said...

miss flora : thanks dear.
jap lagi nak pegi wat lawatan.. hehe.. :)

siti norlaili yusof said...

dwaty : almost welkam,dear.
n thanks 4 followed me back.. likex3... :)

ieka said...

a'a laili..naseb baek pktaan yg dia bg jelas&senang nk tulis blk kte ok je..klu belit2 simpul2 kte just jd SR jela.he2..psstt!!malu lh laili 2lis nme kte kt entry ni.hikhik.nway,tq byk2...mmuah!utk khadijah.

siti norlaili yusof said...

ieka : tu lah kan,laili bila bls komen mana ada kena isi bnda tu semua. sbb tu lah x tau.. cian betul kat ieka n kawan2 lain..hikhik..

selalu kita chat kat cni je,try gak tgk kot ieka ada blog tp xde link plak..huhuhu..

thanks ya coz selalu bg support n tggalkan komen.. :)