Tuesday, March 29, 2011

4 atau 5..???

assalamualaikum....... ^_________^

senyum seindah suria k.

hari ni terlewat sikit update entri sebab tersangatlah bizi.. awal pagi lagi dah cuci kereta bagi meghelip2 sbb tak lama lagi tuan besar dah nak balik.. *yg sebenonye,statement nak sedapkan hati jer tu. hakikatnya,kena tunggu lagi 2 bulan ++.. 


lupakan hal sign off tu,tu urusan kami laki bini okeh.. x mo cerita lebih2..kang ada plak yang meluat.. padahal yang lain pun dok tunggu laki balik keje dari kul 8 pagi tadi sampai kul 5 petang.. wahaha..bagus2.. jangan lupa siapkan makanan dan minuman petang dengan sesedap rasa k.* jeles plak i kat u olls. uhuks...hehehe..

cian en.suami tu penat kerja. balik kerja,mestilah ternanti layanan penuh mesra dari isteri tercinta kan.. bukakan pintu kereta,pimpin masuk umah,bukakan stoking,sua air sejuk..yang naik motor plak,lepas suami turun motor,sesekali tu..sama2 lah pimpin motor kat garaj 5 bintang u olls tu...wah,sangat lomentik okeh.. dan dah semestinya akan terasa seperti... fuh..sorganya.. :)



*wuuu..rindunye nak lomentik2 camni kat en.suami.. kawan2,sila praktikkan pada en.suami anda k. kompom,senyum sampai telinga..^^ wink..wink..


oklah,walaupun laili cuma berdua dengan khadijah sekarang ni kerana suami tercinta sedang bertugas pada negara,makan minum petang tetap perlu disediakan. dan petang ni kami dua beranak ni,sepakat nak mam roti dengan nutella..nyumx3.. tersangatlah sedap dan nikmat.

marilah join kami sekali..jangan segan-segan ye...

dan...................

selamat berpetang-petangan...

-------------------------------cinta hingga syurga------------------------

6 comments:

mama Rayqal said...

baru je lpas berduet ngan Rayqal mam Gardenia+Nutella..heeee... yum2x... tapi jap lg nak bertungkus lumus.. hubby request for carbonara..., huh!!
layankan aje time ngah cuti nieh..huhu...

Mama Likha said...

oohh.. asben kerje jauh erk... sbr yer.. mst laila ni wanita yg kuat dan tabah, sebab tu laila terpilih olehNYA utk berjauhan dengan suami, demi mencari rezeki yg halal... kan..? :)

siti norlaili yusof said...

mama rayqal : hihihi..sedap kan..roti gardenia + nutella..:)

ye,bila en.suami request,harus segera tunaikan..tu tandanya masakan isteri adalah yg terbaik..hehehe..

selamat ke dapur ye.. masak sedap2. nanti boleh share resipi dengan laili..weee... :)

siti norlaili yusof said...

mama likha: ye akak,suami laili kerja jauh.. sailing 6 bulan baru blh balik berjumpa dan bercuti dengan amannya..

tapi kami x kisah,sebab yg jauh cuma jasad.. di hati,sentiasa dekat.. :)

Ainul Hayat said...

Nak buat confession tak pernah makan Nutella tu...nampak menarik je...HEHEHE...esok nak gi belilah. Nanti dah rasa akak update bagaimana rasanya ok. HEHEHE

siti norlaili yusof said...

ainul hayat: sedap nutella tu. harga mahal gaklah..sebotol tu dalam 12 hengget untuk saiz sederhana. plg kecik pun hari tu tgk 8 hengget. tp berbaloi sbb rasa mmg sedap. rasa macam coklat ferero rocher pun ada gak..hehe.. :)