Tuesday, March 29, 2011

Deco Deco Beng Beng Boong

assalamualaikum.. ^_^

tersenyum plak ummi khadijah ni di tengahari ni kan..almaklumlah,dah siap masak tinggal nak ngap je.heee.. 

dan ni antara sebab ummi khadijah tersenyum dengan sendirinya.. diwar2kan,ada 1 segmen baru kat blog en.ben ashaari so,silalah join ye..

cara mudah je..wat entri tajuk Deco Deco Beng Beng Boong,letak header pastu linkkan.. simple je kan.


harap ramai lah yg suka deco cinta hingga syurga ni. if ada komen yg membina n ilmu yang best2 tu,sila2 lah menyudi2kan diri untuk share yer.. 

---------------------cinta hingga syurga-----------------

16 comments:

Fahmi API said...

cantik blog, simple je..

rajin2 singgah la blog saya
http://blogbebudakbiasa.blogspot.com/

siti norlaili yusof said...

fahmi API : terima kasih.. pasni selalu2 lah singgah cni ye.. :)

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

dwaty said...

saya terjah sini juga.... salam

siti norlaili yusof said...

farhana masdo : terima kasih,nt selalu2 lah singgah cni ye.. :)

siti norlaili yusof said...

dwaty : w'salam.. salam kenal.
pasni selalu2 lah singgah cni ye.. :)

('',)kapie_art'sLover('',) said...

HAI2.. KITE SINGGAH N FOLLOW KAT SINI... KEH3.. :)

siti norlaili yusof said...

kapie : hai,thanks singgah n follow.. :)

solo molo said...

nak loading tue lambat sikitla kak...

untuk komen tue, biarla word verification tue takde...
lebih senang guna pop-up window...

siti norlaili yusof said...

solo molo : lambat nak load ye..ok,nt akak cuba kurangkan bg cepat ckit load.

n untuk komen tu,akak baru tau yg u olls ni kena isi word verification tu.

ni akak tgh belek cara nak buang word verification.

thanks ya..

cik ayin said...

ok..da cun..ruangan komen da ramai org cakap..
urmmm..keep blogging :)

cik riffa :) said...

not bad lah blog ni
semmpoii!!!


jom visit and follow kte balikk yaww;DD


http://theeanddead.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

siti norlaili yusof said...

cik ayin : thanks dear... :)

siti norlaili yusof said...

cik riffa : thanks dear..
will follow u back. :)

ayu sleeping said...

hai dear...folo u

siti norlaili yusof said...

ayu sleeping : thanks,4 followed..
pasni selalu2lah singgah n tinggalkan komen ye.. :)