Friday, February 25, 2011

bila "penyakit itu" datang menyerang...

assalamualaikum....
seperti biasa,trademark cinta hingga syurga... "senyum seindah suria" k...:)

*senyum....*


^______________________^



dah lama betul laili x mengupdate blog kecintaan ni... tersangatlah bz urus macam2 hal..khadijah plak baru baik dr demam.. demam tambah akal.. so,dah makin banyaklah kerenahnya yg memeningkan ummi,opah n wan nya ni..hihihi...

tapi sangat seronok okey...walaupun terkadang rasa gewam sangat2..bak kata k.yat..rasa mcm nak jadi resakse gorgom....hahaha...

hari ni penyakit wajib laili dtg menyerang..hm,kawan2 agak penyakit apa..?

penyakit ni mmg agak kronik..susah sangat nak dapat penawar..cuma ada 1 je dalam dunia ni..pegilah mana2 pun cuma ada 1 n harganya amat mahal..x mampu nak bayar...huhuhu...camne nak sembuh ni..??? nmpknya kenalah mintak derma kan..hukhukhuk...:(



*tulun...tulun...tulun dahku...hukhuk....



sebenarnya dah 3 bulan laili mengidap penyakit ni..dah mcm2 cara laili guna untuk berubat..dapat kurangkan ckit je..nak 100% sembuh tu,mmg lah x dapek nak nolong eiii....

so,kawan2 semua...yg prihatin2 ni..tolonglah doakan kesembuhan laili ye...dah "angau" sangat dah ni...angau pada en.suami...hihihi... 3 months to go baru blh jumpa...:)

haish...mesti kawan2 pun gewam kat laili kan..bikin gempak n susah hati kawan2..mujurlah xde heart attack..kalu x,haruslah laili bertanggungjawab...huhuhu...

so,kawan2 yg sama2 tgh "angau" tu...sabar2 lah ye..

kot rasa2 mandi x basah tdo x lena tu..layankan je lah..jgn plak x mandi..kang  bau kambing plak...

*sorry en.kambing,i guna nama u...(kalu kambing tu pandai blogging gak n baca statement ni,sure hbs pokok2 bunga laili kat dlm pasu tu dikerjakannya..heheh)

miss him...


dan disebabkan terlalu angau,jari laili luka tersepit kat pintu...hbs berjejeh2 darah..so,x dptlah nak upload gambar tu..kang ada yg x lalu nak tengok...huhuhu...(padahal adalah dalam setitis 2 jer..hohoho...)

k,nt kita sambung blog2 lagi yer.. nak mam lunch dgn khadijah...

love u all...

               ------------cinta hingga syurga-------------

9 comments:

riyati sarrifah said...

puan siti...sabar je lah...lamanya nk jmpe encik suami yer...hmmm...sy pun dah 3 bulan x jumpe beliau....rindu teramat2 rindu ni.....di 'kapal' yg sama lah kiter..huhuhuhu.....dah angau sgt smpai kena insomnia pulak skang....klu yg lain time nk tdur dgr lagu atau bc buku...tp sy b4 nk tdo mesti wajib dgr suara hubby yg direkod time ckp ngan dia dlm fon (masa dia ada kat darat)...dgr suaranya smpai trtdo....sedar2 dr tdo pg esok...btry fon pun hbs...hahahah....hebatnya penangan rndu+angau ni....aissshhhh......

siti norlaili yusof said...

RIYATI SARRIFAH: betul tu,mmg lama. tp dah rezeki mcm ni kan,kenalah terima dgn redha dan sabar..kami pun dah 3 bln x jumpa..kena tggu lg 3 bln je lg..harap semua urusan dipermudahkan..amin..:)

penangan angau ni mmg hebat...tp ada manisnya kan..so,layan jer lah.. ^___________^

lgpun,yg jauh hanya jasad..tp di hati sentiasa dekat n x pernah hilang dr ingatan...:)

.ArianiAizat. said...

laili,
sabar yer :)
akak pon da 5bulan tak jumpa hubby..huhu..
nway,akak link kan blog laili kat blog akak yer :)

siti norlaili yusof said...

k,nani:ye akak,kita harus tabah..tp kelakar kan,sampai angau2..hahaha..
tp tu lah nikmat rindu wat kita kan..layankan je lah..
ooh,akak link kan ke blog akak ye,tq akak...
nanti selalu2lah dtg melawat ye...:)

fRaMe+LenSeS said...

semoga cepat smbuh.. hihi.. ;) terhadap suami takpa.. ;) HALAL.. ;))

siti norlaili yusof said...

fRaMe+LenSeS: terima kasih,kak..:)
betul tu,kat suami xpe..dah kekasih halal kan..hihihi...

Profesor Adab said...

Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa? http://rosemujahid.blogspot.com/2011/02/sumpahan-allah-adalah-untuk-siapa.html

Profesor Adab said...

Analisis Surah Al-Fatihah mengikut konteks bahasa arab dgn Al-Quran
http://rosemujahid.blogspot.com/2011/01/analisis-surah-al-fatihah-mengikut.html

siti norlaili yusof said...

profesor adab: terima kasih segala info.. bagus.. insyaallah nt akan kerap singgah follow blog awak.