Saturday, February 19, 2011

rindu si dia yg jauh di mata

mood malam ni...

^___________________________^

senyum lebar2..........

sebabnya dalam hati tengah ada taman...hihihi... pada kawan2 laili yg seangkatan atau senang cakap yg "chenta hati kapal" ni,mesti faham dengan apa yg laili bgtau ni kan..hihihi...

tapi ada taman tu bukan sebab dapat calling or sms wif him..cuma,rasa rindu jer... terasa nikmat dpt merasa erti rindu ni..syukur dengan fitrah berkasih ni.. setiap sesuatu tu perlu pengorbanan..:)

malam ni laili saje wat entri ni bg pasangan2 yg berhubungan jarak jauh..x kisahlah couple atau dah berkahwin..keje kapal ke apa..pendek kata spesel wat yg berjauhan..jauh d mata tp dekat d hati...yg pasti,tu lah pengorbanan..tp berbaloi2...tambah lg kalau guna celcom 1+5 sbgi penghubung pengerat hubungan...hahaha...ada plak selit iklan promote celcom..ekeke...jgn mare ye kawan2....
lagipun mmg betul kami guna celcom pun..:)

'celcom,jadilah penaja hubungan jarak jauh kami ni..x payah bayar bil untuk 6 bulan..boleh x..???"
^_____^

klah,kita sambung citer... laili rasa x perlulah dihuraikan sgt tentang rindu tu n perasaan rindu merindu tu..sebab semua org dah maklum kan..ada yg kata rindu tu 1 penyiksaan. ada gak yg kata rindu tu terlalu pedih..sakit mcm nak mati...oh..bahaya rindu ni kan..???sampai tahap tu sekali..huhuhu...

xpelah..penantian tu adalah amat berbaloi..menantilah dengan penuh setia dan sabar k. mudah2an berkat penantian yg penuh sabar dan keredhaan tu akan diganti 1001 kegembiraan..

dan ingat,Allah xkan uji melampaui batas kemampuan hamba-NYA.. bila kita diuji begini,maksudnya kita ada kekuatan tu untuk melaluinya dengan tabah..:)

di cni laili sediakan 1 lagu kegemaran laili..layan k..


selamat malam,semua...tdo dengan lena n mimpi indah2 k. kalau x leh tdo,bangunlah untuk qiamulail... insyaallah,hati akan lebih tenang dan bahagia dalam kerinduan.

ikhlas:siti norlaili yusof

-------------------------cinta hingga syurga---------------------

6 comments:

MahaMahu said...

Ssinggah mlm minggu kat sini jalan2 sambil baca and tgk new entry menarik sekali kawn2...

AdiaLuze said...

Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat...

P/S : Salam perkenalan.... singgah dari blog EnBen >o<

Keep on blogging kay !! ^___^

Kalo sudi jom la join GA kite :)

Pembawa_Wacana said...

semoga berkekalan hingga ke akhir hayat ok... Selamat berblogging.:)

siti norlaili yusof said...

maha mahu: terima kasih :)

siti norlaili yusof said...

adialuze:amin...terima kasih ye kak...

td laili dah follow blog akak.. semoga bizz tambah maju ye... :)

siti norlaili yusof said...

pembawa_wacana: amin..begitulah hendaknya..insyaallah.

terima kasih dan selamat berblogging juga..:)