Tuesday, February 15, 2011

yeah...i did it... ^_^

assalamualaikum... salam maulidur rasul drp laili sekeluarga. selawat dan salam ke atas junjungan besar kita,Nabi Muhammad s.a.w. 

hari ni agak bz ckit..biasalah kan,nak berbelog ni,semua nak digodek2kan.. nak tempek macam2. study tiap hari..sampai kadang2,kepala naik pusing.. tp tetap xleh tinggal.. sebabnya walaupun agak sukar ckit bagi laili yg baru belajar ni,laili rasa blog adalah amat menarik. di samping menulis,kita menambah ilmu..betul x kawan2..?

banyak yang laili belajar drp blog kawan2...nak wat layout n tempek segala macam tu..hihihi..

dulu,laili ingatkan nak tempek2 kat blog ni,just upload macam kat facebook tu..simple. rupanya x..siap ada coding2 lagi..pheww..berpinar mata diwatnya. sampai nak naik juling..huhuhu...

terima kasih pada suami tercinta yg sentiasa bg semangat. yelah,dah lama patutnya laili wat blog tp x rasa yakin.. makan tahun gak lah. tiba2 je k.yat,merangkap my blogger sifu skrg ni..dengan rela hati menawarkan sesi pembelajaran wat blog..thanks ye k.yat. even hr tu dah ucap terima kasih,laili ttp lagi nak ucap terima kasih..:)

cuma skrg ni tengah belajar nak besarkan gambar..tp x menjadi2 lagi..siap jampi2 serapah pun x mau jadi..hahaha...lawak betul. kalau boleh share lah dengan laili ye...camne nak wat bagi besar n cantik lagi.. ^___^

oklah semua,dah hampir 2 jam ngadap komputer,masa untuk sambung main bersama permata hati kecil kami,khadijah.. cian main sorang2.. gud girl..tau ummi tengah cbuk. jap lagi ummi bagi choki2 okeh..

tulis surat rindu kat abah ke,cayang..???? ^_________^

terima kasih pada kawan2 sebab selalu baca entri laili tanpa jemu. if ada apa2,share dengan laili k. laili ni masih baru..masih banyak perlu belajar. mudah2an semua ni akan beri kebaikan pada kita semua..

ikhlas: siti norlaili yusof... ^__________^

2 comments:

Mama Qiestina said...

tq dahlinks kredit my name again :P

ala sifu tah hapa-hapaaa je ni.tu dah pandaaaaaaaaaai dah tu buat nuffnang tuu.oklaa tu.oh nak besokan saiz gambo tu g kat tutorial kak yat buat..seme kena adjust..mmg penin ckit ada coding2 tu.

gud luck bebeh!

siti norlaili yusof said...

ala kak,kalau bukan akak rela hati nak ajar..alamat x taulah camne nak wat..hikhik..

ok,nanti laili try wat lagi. semalam dah cuba,tp x mau jadi plak..pening tengok kod..huhuhu..

tq,akak..kirim peluk cium kat qies.. :)