Friday, February 11, 2011

pabila penyakit takut datang menyerang

hadoyai..fuh,semangat...baru on blog...kononnya nak baca blog kawan2..tup2,baru buka je dah ternampak tajuk yang menyeramkan..dahlah hari jumaat..hadoi..kecut perut ni..

rasa kelakar kan..setakat baca tajuk dah kecut perut..tu belum baca cerita penuh lagi tu..hukhuk...

tapi tu lah,nak wat camne kan.org ada penyakit takut mmg camni lah rupanya...tambah lagi tinggal berdua dengan khadijah jer..kalau ada en.suami tu,beranilah ckit..hihihi...

ni belum lagi kira bila tengok tv tiba2 kuar iklan atau terkalih channel yg seumpama tu...kelam kabut cari remote..kadang tu siap tutup mata sementara nak tukar channel...khadijah tengok pun terpinga2..agak dalam hati dia pun pelik tengok ummi nya ni..hehehe...

hari dah semakin lewat..masa untuk tdo...

klah semua..tdo dulu...selamat malam...


p/s:dalam takut2 ni pun,x sabar nak baca entri tu esok..:)

2 comments:

ieka said...

entry ape 2 laili??? same la kte...agk pnkt sket..hehe..padahal semenye makhluk Allah jugak xd kuasa nk buat ape2..

siti norlaili yusof said...

entri citer hantu..sebab waktu malam,laili pun takutlah nak baca..td baru baca..rupanya kelakar..huhuhu... ieka cubalah baca kat blog cik aish.. laili ada letak link kat blog list laili... :)