Thursday, February 3, 2011

^____________^

senyum...senyum...dan terus tersenyum................ x sangka diri ini begitu murah dengan senyuman...huhuhu....


untuk post kali ni,laili x tau nk bg tajuk apa sebabnya tengah hepi sangat2..

apapun,laili nak ucapkan terima kasih pada cik sofi sebab ajar laili wat background music untuk blog ni..tq ye cik sofi..next time boleh lah share ilmu dengan laili lagi ye..:)

for the rest of my life...sweet je tajuknya kan..lagunya lagi2 lah sweet...laili suka betul dengar..sesuai dijadikan panduan untuk lebih menghargai pasangan kan...n rasanya ramai yang suka lagu ni...:D


sweet momen pas bertunang...1st time gambar bersama...en.hubby siap mintak izin lagi kat my mom...:)


doa laili,lagu ni akan menjadi doa berpanjangan semoga cinta kekal hingga syurga...



 xde orang yang nak berpisah kan..tapi,perpisahan itu pasti,kerana setiap yang hidup akan mati..tp sebagai orang islam,kita percaya dengan hari kebangkitan..adanya hari perhitungan amal..adanya syurga dan juga neraka...

laili xleh ulas terlalu panjang bab ni sebab laili pun masih jahil...banyak yang perlu dipelajari...


semoga cinta ini kekal selamanya.........love u,sayang.....

sebab tu lah laili selalu berdoa semoga kasih di antara laili n suami berpanjangan...diampunkan segala dosa,dilimpah ruahkan dengan rahmat dan kasih sayang-NYA... mudah2an berkat doa tu,dikabulkan..n cinta kekal hingga ke syurga...sentiasa berada di sampingnya di dalam rahmat kasih sayang Allah taala...

dan rumahtangga yg bahagia adalah syurga di dunia.......... ^________^

 syukur alhamdulillah......   ^_______^

4 comments:

SOFIAH SAKINAH said...

salam laili.
seronok singgah disini.

insyaAllah..
moga cinta kalian sampai ke syurga.
amin..

sesudah kita menjejak kaki ke alam rumahtangga, mmg tidak perlu ragu lagi akan cinta. mmg pada suamilah tempat mencurah segala kasih sayang dan cinta.

Di redha suami, letaknya pintu syurga para isteri solehah, setelah isteri itu mentaati Allah dan Rasul.

Moga suatu hari nti sofi juga dikurniakan kebahagiaan bersama suami dan anak macam mana laili dah dapat nikmatinya sekarang. :)
masanya akan tiba juga. insyaAllah.

Diri ini sentiasa mendoakan kebahagiaan utkmu sahabat.
Selamat melaluinya dengan ketabahan laili.
Bahagia itu memang menuntut sedikit pengorbanan.
Namun pengorbanan itu hanya mulia apabila betul pada orangnya. klu silap org, kita yg terkorban, haha.

sekian,
insyaallah lain kali singgah lagi..


yang masih single,
sofi

siti norlaili yusof said...

w'salam,sofi...
laili pun seronok dengan kesudian sofi melawat ke sini..rajin2lah menjengah ke cni ye..mudah2an apa yang terkandung dpt dijadikan panduan kita bersama..:)

terima kasih kerana sentiasa mndoakan kami,sahabat...masa untuk sofi akan tiba juga 1 hari nt...memiliki suami n ank..anugerah terbesar dalam kehidupan...insyaallah..

semoga sofi dipertemukan jodoh dengan lelaki yang selayaknya bergelar suami..imam untuk sofi n ank2 nt..amin..:)

Ena Mazly said...

Insyaallah, semoga cinta itu kekal selamanya...

siti norlaili yusof said...

insyaallah...terima kasih kak... laili juga doakan agar cinta k.ena n suami akan kekal selamanya..amin...