Tuesday, July 5, 2011

apakah....????

assalamualaikum.... ^__________________^

salam di petang hari buat semua. hari ni selera makan ummi khadijah teramatlah tinggi. dari subuh lagi dah ngup ngap...ngup ngap... pastu masa masak lauk tengahari tadi,tengok ikan je rasa meloya. tapi nanti lapar,nak kena makan gak.

so...jalan selamat yang ummi khadijah ni pilih,melarikan diri berehat sebentar bersama coklat cadbury.. (abah khadijah beli sebab pujuk isterinya majuk hari tu..ngeh..ngeh..ngeh...) *silakan jeles okeh...kikiki...

teringat plak hari tu cium bau nasi tengah masak tu,terasa busuk yang amat. pastu en.suami plak 2 hari berturut-turut meloya tak bersebab sampai termuntah. ahailah..tanda2 apakah ini..takkan gastrik plak kot..???? huhuhu....

alolo..tomeinyer kan baby tu tido camtu.. ^^


ataukah...mungkin tanda-tanda yang paling dinanti sejak kepulangan en.suami..????
ehem...ehem...kita tunggu dan lihat yer.
mana tau,kot rezeki nak dapat ahli baru kan..ekeke...

dah hampir waktu asar,pray 1st. pastu nak mencergas-cergaskan diri kopek nyioq untuk buat inti kuih pulut inti..nyummy...

selamat berpetang-petangan bersama keluarga tercinta ye. dan yang tengah bersiap-siap nak balik kerja tu,berhati-hatilah di jalan raya..

sayang kamu semua...

----------------------cinta hingga syurga-------------

10 comments:

ieka said...

slm laili....ade news baru kh??? ehem2..mebi khadijah nk jd kkk dh thn dpn kot..Aamenn.....^______^

siti norlaili yusof said...

ieka: w'salam.. lamanya x jumpa ieka dalam blog ni..rindu tau..hehe..

upppss...yang tu kena tunggu minggu depan punya result. hari tu wat upt awal sangat..warna pinky2 jer.
apapun,tq ye..sbb selalu mendoakan yang baik2 untuk kami. amin..
^_________^

khadijah pun dah eksaited nak adik..hehe..

i n n z c h u b b y said...

inn doakan moga khadijah jadi kak long nanti. hehe~ amin..

siti norlaili yusof said...

innzchubby : amin... terima kasih,inn.. ^^

Ainul Hayat said...

laili...adekah petanda khadijah nak jadi kakak baby? HEHEHE...apapun semoga keputusan minggu depan membawa berita baik...yeay

siti norlaili yusof said...

ainul hayat : hehehe...amin. terima kasih ye erni. kita tunggu result mggu depan k. ^^

ieka said...

a'a..rindu gak kt laili same...^___^..dh lme xtgl komen cni smjk blog bmslh dlu trs jd mls nk komen..hehe..tp kte ttp setia mmbc setiap entry laili..

weee,,kte hrp dpt result yg +ve lh utk pntian yg 1 ni..Aamenn~

siti norlaili yusof said...

ieka : hihi..tulah kan,bila blog dah ok,kmptr plak rosak,tu yg lama x update. sori ye ieka.

terima kasih sbb selalu mnjadi pembaca setia http://cintahinggasyurga.blogspot.com/ . laili hargai sesangat. :)

amin..nanti dah dapat result,laili share kat cni k.

sayang semua.. ^^

Adzriel AB said...

bila nak share ni? sukanya... eh! result tak keluar lagi.

siti norlaili yusof said...

k.liza: hehe..tunggulah dulu.. wat upt jer dulu. bila kompom terang benderang baru pegi klinik scan..hihi..

nanti laili share kat cni. :)