Wednesday, July 13, 2011

pengemuman...pengumuman....

assalamualaikum...... ^_____________________^

salam di pagi hari...ummi khadijah in the house.....!!!!!! 

maaflah yer,lama menyepi. dok ngekor en.suami jenjalan ke hulu ke hilir.
biasalah kan,menghargai masa yang ada...bukan senang woooo....
semalam plak dah p nyoping kat pasar malam bukit beruntung.
pheeewwww...memang bestlah sebab pasar malamnya besar. makanan pun sedap-sedap.
berbaloilah jalan jauh kan..kikiki...

ni sambil menaip sambil menepuk vontots(bontot) si tecik khadijah.
ahailah..bangun pagi je terus....

"mi...nak syusyu...nak syusyu....syu..."

kalau lewat sikit bancuh,mulalah buat muka masam dengan mulut muncung donald duck nya tu..
ee...geram ummi okeh..rasa nak cubit-cubit je molot comel kesayangan kami si tecik ni hah..

urmmmm........

sebenarnya ada sesuatu yang ummi khadijah nak share hari ni.
bagi kawan-kawan yang selalu setia mengikuti perjalanan hidup kami di cinta hingga syurga ni mesti ternanti-nanti penuh debaran pengumuman ummi khadijah ni kan..kikiki...bajet artis lah plak...wuuuu...

dan dengan ini,secara rasminya diisytiharkan dengan kebenaran mohor-mohor besar dari doktor sakit puan...(merapu bebenor ummi khadijah ni...^^)...

bahawasanya,siti norlaili bt yusof telahpun hamil 5 minggu untuk cahaya mata kedua..dijangka bersalin pada 8 mac 2012..harap maklum ye,tuan-tuan dan puan-puan sekalian... :)



p/s:nanti jangan lupa pos hadiah dekat khadijah dengan bb baru yer..nak besor-besor tau.. ^^

sayang kamu semua......mmuahhh....




---------------------------cinta hingga syurga-------------------------------------

16 comments:

ieka said...

AKHIRNYAAA TAHNIAAAHHHHH LAILI!!!!!! jge dri & bby bbaik..smoge dprmdhkn sgla urusan & dlimpahkn rzki olh Ilahi utk laili sfmly....^__________^

Ainul Hayat said...

Alhamdulillah...tahniah Laili. Jaga diri bebaik eh...Tak lama lagi Khadijah dapat adik....Yeay

ayu sleeping said...

TAHNIAH...TAKE CARE

i n n z c h u b b y said...

tahniah,laili...

pasni khadijah dah nak jadi kak long la...

take care! :)

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

wah!!!!!!!!!!! tahniah!!!!!

eh laili kite sebaya ye?????


wah kite sebay atapi anak awk nk masuk dua dh...ala jelesnye!!!!

inn bile kte nk ade baby jgk ni huhuhuhu

siti norlaili yusof said...

ieka: terima kasih dahlingssss...hepi n syukur sgt..
insyaallah akan jaga sebaiknya..amin... :)

semoga dilimpahkan juga rezeki buat ieka n family. ^^

siti norlaili yusof said...

ainul hayat : alhamdulillah..terima kasih eni..

yeay...khadijah pun dah lompat2 dengar kata ada bb dalam perut ummi..hihi..

siti norlaili yusof said...

ayu sleeping: thanks dear... ^^

siti norlaili yusof said...

inzzchubby: terima kasih inn...
hihi..^^

siti norlaili yusof said...

iQa: thanks dear...

ha'ah..kita sebaya..hihi..cepat2 kahwin ek..nt boleh ada bb gak..hihi..^^

ez@din said...

tahniah laili...nanti khadijah dpt adik..tkecare tau ^___^

Ena Mazly said...

Tahniah laili.. ehehhehe.. akak due 2.3... lebih lebih kurang je baby kita nnt kan.. take care ye laili...

siti norlaili yusof said...

ez@din : terima kasih k.eza.. ^^

siti norlaili yusof said...

ena mazly: terima kasih,kak..
hihi..due kita dalam bln yg samalah..
betul tu,lbh kurg je lah umur bb kita nt.

akak pun take care ya.. :)

intan morsalin said...

tahniah lili...diam2 berisi upanya yer...hehehe..sonok la en.hubby ade bersama yer..siang mlm berkepit je ler..yer la..bukan senang en.hubby lili nak dpt cuti kan...smoga sihat slalu yer..take care

siti norlaili yusof said...

intan morsalin : hihi..terima kasih,kak..
tengah uwek2 je skrg ni,tu yg senyap je tu. baru on kmputer x sampai 5min dah berlari ke blk air..ahailah,dugaan.

terima kasih selalu doakan yg terbaik buat kami. insyaallah akan jaga sebaiknya.

nantikan entri yg terbaru nanti yer..hihi.. ^^